جستجو

تبلیغات



تغذیه درمانی در تالاسمی...

     

    تالاسمی مینور نوعی بیماری ژنتیک است که می‌تواند مشکلات طولانی مدتی برای بیمار مبتلا ایجاد کند. یک بیمار تالاسمی باید رژیم غذایی خاصی داشته باشد و اطلاعات تغذیه‌ای خود را بالا ببرد زیرا برخی از مواد غذایی که برای افراد معمولی مفید هستند، ممکن است عوارض خطرناکی برای یک بیمار مبتلا به تالاسمی به وجود آورد. بعلاوه تالاسمی نوعی بیماری ژنتیک است که از ابتدا تا انتهای عمر با فرد است و تغذیه، اثر بسیاری بر این بیماری دارد.

     

    این بیماران برخلاف تصور عموم نه تنها دچار کمبود آهن نیستند، بلکه مستعد ابتلا به مسمومیت با آهن نیز هستند. از این رو به این بیماران توصیه می‌شود از غذاهایی که حاوی آهن زیادی هستند، پرهیز کنند. از جمله گوشت یا جگر حیوانات بخصوص گاو و گوسفند و فرآورده‌های آنها نظیر همبرگر، سوسیس و کالباس. لوبیا، حبوبات، سویا، کره و خود بادام‌زمینی، گندم، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات برگ سبز، هندوانه، کشمش، نخودفرنگی، آب آلو، آلو، خرما، انگور، باقلا، غلات غنی شده با آهن و نخود...   

               بقیه در ادامه مطلب.....

     

     


    این مطلب تا کنون 25 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 18 مرداد 1395
    منبع
    برچسب ها : تالاسمی ,بیمار ,بیماری ,بیمار مبتلا ,بیماری ژنتیک ,نوعی بیماری ,نوعی بیماری ژنتیک ,
    تغذیه درمانی در تالاسمی...

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 7 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر